Løberuter

Vores ruter kan du se her. Rute 1 og 2 vil være de foretrukne, og rute 3 vil mest blive taget i brug, hvis de andre to ikke kan bruges. De to skovruter kan i perioder med meget vand/sne, og løse blade være temmelig glatte og mudrede. Ruterne er målt op via ruteplanner og derefter løbet efter med Garmin ur. Hvilken rute der benyttes oplyses ugen op til afholdelse.

1. Lyngeruten

Lyngeruten: Terræn bestående af grusstier, græsareal, skovstier ( ca. 500 m i første del af skoven er der lidt trærødder i underlaget). Meget lidt asfalt på denne rute. Der løbes på stisystemer uden ret meget trafik.

Terræn er en blanding af grusstier, skovsti og asfalt. Hvor det er muligt løbes der på stisystemer uden trafik.
2. Feldskovruten

Feldskovruten: Her løbes der på et underlag af grus, skovsti og asfalt/fortov. Hvor det er muligt benyttes der stisystemer uden al for meget trafik.

3. Asfaltruten

Asfaltruten: Hovedsaligt asfalt/fortov og kun en smule grusstier. Denne rute vil fortrinsvis blive brugt om vinteren, hvis skovruterne ikke kan benyttes.

Epilog

Epilog: Denne runde løbes til sidst på halvmarathon. Runden består af 1300 m stisystem rundt om fodboldbane, hal og skole.

Tilbage til hovedmenu