Livsstilsforløb

Skræddersyet livsstilsforløb. Kost og motion er en individuel sag, hvor der tages udgangspunkt i dig og din hverdag. Inden den første samtale anbefales det, at du udfylder et spørgeskema omhandlende oplysninger om motion og søvn, samt et skema til registrering af din kost i tre dage. Skemaet sender jeg til dig på mail og indgår i den første samtale, samt til udarbejdelse af en individuel kostplan. Kost- og livsstilsvejledningerne er med fokus på dine mål og ønsker, og uden madstress med ”forbudte” fødevarer. I stedet arbejdes der med mængder og måltider i forhold til dit energibehov- og forbrug. Dette med henblik på en varig forandring og ikke et ”quick fix” eller en restriktiv kur. Motion er en vigtig faktor på sundhedsbarometret, derfor indgår denne del ligeså  i min vejledning.

Herunder kan du se hvilke forløb jeg tilbyder, og ellers henvises til siden med priser for mere information.

12 ugers kombineret forløb med kost og motion. Pakken indeholder: Opstartssamtale, individuel kostplan, 6 samtaler inkl. Tanita vejning, 12 personlige træninger a´ 45 minutter. Træning foregår udenfor i dit nærområde, hvis andet ikke er aftalt. Træningen vil være en kombination af kredsløb- og funktionelle øvelser.

8 ugers kostforløb – Pakken indeholder: Opstartssamtale, individuel kostplan, 8 personlige samtaler, 4 Tanitavejninger. Der afsættes 30-45 min pr almindelig samtale.