Løb

SK-AL Cannonball er et nyopstartet løb hvor du selv står for tidstagning. Løbet foregår i Sorø , i området Frederiksberg/Lynge, og er et rundeløb på 5 km + epilog til halvmarathon. Der kan vælges distancer på 5, 10, 15 km og Halvmarathon. Løbet er for alle, der enten vil løbe eller gå runderne. Ved start/mål er der depot med vand, cola, cacao, bananer, sødt og salt. Der er mulighed for brug af toilet.

Næste løb er honningkageløbet 11/12-21

Planlagte løb – Se menupunkt løbskalender for tid og sted. Kom gerne i god tid, så du får startinfo med!

Parkering – Der kan være begrænset p-pladser ved startstedet, derfor henvises der til parkering ved Frederiksberg hallen, Smedeparken 1. Derfra er der ca. 300 m sti til de grå klyngehuse (startsted). Disse ligger ved siden af fodboldbanen.

Ruten er afmærket med flag og/eller markeringsspray, og der løbes i blandet terræn med asfalt, græs og skovstier. Ved tilmelding accepteres at deltagelse sker på eget ansvar, dit navn må fremgå på startlisten, samt billeder der er taget i forbindelse med løbet, må bruges på hjemmesiden og SoMe.

  • Prisen for at deltage med depot + medalje er 80 kr.
  • Deltagelse kun depot er 30 kr.
  • Diplom kan efter ønske sendes som PDF

Tilmelding sker via info@sundkost-aktivlivsstil.dk eller på SMS – husk at notere navn, distance, løbsdato og med/uden medalje. Betaling via MobilePay til 22 31 72 59 (Tina Beckmann), når du har modtaget bekræftelse på tilmelding. Du sættes på startlisten når betaling er modtaget, og tilmelding ses derefter som gældende!

Afbud/aflysning: Ved afbud til et tilmeldt løb, overføres dit beløb til et senere løb. Ved arrangørens aflysning af løb, tilbagebetales beløb til deltager eller overføres til et senere løb.

OBS: Løbene afholdes ikke ved mindre end 5 deltagere! Dette gælder alle distancer.

Løbet har ingen tidsgrænse.

Løbsarrangører – Tina & Kim

Der løbes efter reglerne for Klub 100 Halvmarathon og Cannonball principperne: Du er selv ansvarlig for din tid, og at skrive den på startlisten efter du er kommet i mål. Uret må ikke stoppes undervejs. Urets autopausefunktion skal være deaktiveret. Der må ikke smides affald i naturen.

For at løbet er gyldigt jf. reglerne for Klub 100 Halvmarathon, skal der stille 5 halvmarathonløbere op, og 3 skal gennemføre løbet. Se regler her: https://klub100halvmarathon.dk