Om

Jeg hedder Tina Beckmann og står bag Sund kost – Aktiv livsstil. Kost og motion er en balancegang, og med viden og interesse i ernæring og sundhed, er fundamentet lagt. I min fritid dyrker jeg langdistanceløb, og er flittig bruger af naturen til træning og motion hele året rundt. Som noget nyt er jeg begyndt at arrangere løbe- og gåarrangementer – disse kan ses under menupunktet løb.

Sund kost/Usund kost: Sort/hvid tænkning vil jeg gerne væk fra, da jeg ikke mener du kan dele fødevarer op i sund og usund – fødevarer er meget mere end dette. Kontekst og mængder er derfor mit udgangspunkt når jeg vejleder mennesker, og tanken bag Sund kost – Aktiv livsstil.

Uddannelsesmæssig bagrund: Er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed indenfor sundhedsfremme og diætetik, med fysisk aktivitet som tilvalg. Tidligere har jeg taget en uddannelse som ernæringsassistent, og arbejder deltid inden for dette område.

Kurser: DGI Funktionel Outdoor – denne bruges både til hold og til individuel brug. DGI løbetræneruddannelse, og i kraft af denne har jeg erfaring med løbehold for begyndere, samt individuel træning. I min nuværende løbeklub fungerer jeg som træner på begynderholdet.