Om

Jeg hedder Tina Beckmann og står bag Sund kost – Aktiv livsstil. Kost og motion er en balancegang, og med viden og interesse i ernæring og sundhed, er fundamentet lagt. I min fritid dyrker jeg langdistanceløb, og er flittig bruger af naturen til træning og motion året rundt. Sund kost – Aktiv livsstil arrangerer ligeledes løb efter Cannonball princippet. Du kan se mere om dette under menupunktet løb.

Sund kost/Usund kost:
Sort/hvid tænkning vil jeg gerne væk fra, da jeg ikke mener du kan dele fødevarer op i sund og usund – fødevarer er meget mere end dette. Kontekst og mængder er derfor mit udgangspunkt når jeg vejleder mennesker, og tanken bag Sund kost – Aktiv livsstil.

” Det er ikke den ene pizza der gør dig usund, hvis resten af din kost indeholder masser af grønt og fuldkorn! Omvendt bliver du heller ikke sund af den ene portion salat, hvis resten af din kost består af sukker og fedtholdige fødevarer! “

Uddannelsesmæssig bagrund:
Er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed indenfor sundhedsfremme og diætetik, med fysisk aktivitet som tilvalg. Tidligere har jeg taget en uddannelse som ernæringsassistent, og arbejder deltid inden for dette område.

Kurser:
DGI Funktionel Outdoor – denne bruges både til hold og til individuel brug.
DGI løbetræneruddannelse, og i kraft af denne har jeg erfaring med løbehold for begyndere, samt individuel træning. I min nuværende løbeklub fungerer jeg som træner på begynderholdet.